#UnpopularMusicOpinion Hashtag právě rozlil čaj na všechny vaše oblíbené

velmi má jeden!



Vždy můžete počítat s tím, že Twitter přijde se zbožím. Když se hashtag #UnpopularMusicOpinionHour objevil na našem seznamu trendů, čaj KNEW se rozlil a my jsme se prostě museli zapojit. Absolutně NOBODY bylo v bezpečí ... Udeřili ti vaši oblíbenci hit?

FOB, All Time Low a 5SOS fanoušci ... Pokud potřebujete mluvit, jsme tu pro vás.

Každá skladba 5SOS musí být odstraněna ze Země #UnpopularMusicOpinionhour

- JOSH (@ TheJoshSoFar) 8. ledna 2016

Ani současný Nejvyšší, Adele byl v bezpečí před tímto hashtagem!

#UnpopularMusicOpinionhour Adele je přeceňována a její písničky jsou nudné

- priya (@unionbutera) 7. ledna 2016

Ten chlap je v současné době na útěku před Beygency kvůli jeho pomlouvačným výrokům ...

Cítím se velmi silně, že Kelly Rowlandová byla nejtalentovanějším členem Destiny's Child. # UnpopularMusicOpinionHour pic.twitter.com/7SQrGojJLn

- Teigan Reamsbottom (@teiganish) 7. ledna 2016

Mezitím byl tento uživatel již vyloučen. RIP je.

Rihanna diskografie> Beyonce. #UnpopularMusicOpinionHour. pic.twitter.com/jh4D6W5hpy


nový rok playlist 2017


- (@hosthetic) 7. ledna 2016

VÝSTŘELY!!!

#UnpopularMusicOpinionhour Beatles nejsou tak zvláštní

- Kilmister (@OfWolf_AndMan) 7. ledna 2016

POUZE TRU FACTS.

#UnpopularMusicOpinionHo debutové album Ashlee Simpson bylo lepší než cokoli jiného vydaného The Beatles nebo Rolling Stones.

- popcultiediedin2009 (@ pcd2009) 7. ledna 2016

Špatná sladká nevinná country hudba se dostala na BLAST.

Venkovská hudba, kterou jsme dostali ... vaše žena podváděla, váš pes zemřel a nemůžete přestat pít. #UnpopularMusicOpinionhour

- Kristin Kesterson (@crntlystreaming) 8. ledna 2016

Whaddya myslet na to, PopBuzz?

Pokud Kanye nepřerušila hru Taylor Swift s hudebním videem, nemusí být dnes tak populární #UnpopularMusicOpinionhour

- Daniel Troutman (@dbtroutman) 7. ledna 2016

Battle of the Boybands! Kde stojíš?

Dobře můj poslední a prob nejoblíbenější #UnpopulárníHudbaOpinionhour Backstreet Boys> NSYNC

- Ryan Higa (@TheRealRyanHiga) 7. ledna 2016

Při pohledu na tebe, milé dítě Melanie Martinez!

#UnpopularMusicOpinionhour To, že umělec není na žebříčku vysoko, neznamená, že jeho hudba není dobrá.

- tombola (@jetblackrifa) 7. ledna 2016

Páni. Taková odvážná tvrzení se dělají právě teď.

#UnpopularMusicOpinionhour matty b je nejlepší rapper všech dob

- J (@YOURERAClST) 7. ledna 2016

Beatles se v tuto chvíli opravdu nedělá dobře, že ?!

Panika! V The Disco vytvořil lepší album Beatles než Beatles #UnpopularMusicOpinionhour pic.twitter.com/FKiQc2fCZ5


všimněte si 2018 statistik


- victoria (@ victxria1) 8. ledna 2016

Nickleback FINALLY získal uznání, které si zaslouží ...

#UnpopularMusicOpinionhour Ve skutečnosti si myslím, že nickelback je v pohodě a nezaslouží si pomlouvačnou společnost, která jim je dána

- text (@slytherinpunk) 7. ledna 2016

Ale já-G-G-Y ne.

#UnpopularMusicOpinionhour práce iggy azalea je nadčasová klasika

- josh (@_joshphipps) 7. ledna 2016

Zapomněli jste na tweet #UnpopularMusicOpinion? Zanechte nám NEJLEPŠÍ kontroverzní v níže uvedených komentářích.



Nejlepší Články

Kategorie

Posouzení

O Nás

Hudba Apple

Aussie Hair

Špatní Sousedé 2

Bpas

British Airways

Carphone Warehouse

Clearasil

Video

Podcasty

Popbuzz Dárky

Se Bojí Chodící Mrtvoly

Globální Ceny

Harpercollins

Impulzní Tělesné Mlhy

Internet

Itv

Itv 2

Prostě Tancuj

League Of Legends

Život

Živý Národ

Láska, Simone

Hudba

5Sos

Funkce

Zprávy

Alessia Cara

Vždy Nízké

Ariana Grande

Kvízy

Beyonce

Billie Eilish

Cardi B

Charli Xcx

Demi Lovato

Halsey

Hayley Kiyoko

Jonas Brothers

Justin Bieber

Katy Perry

Lady Gaga

Liam Payne

Umělci

Malý Mix

Melanie Martinez

Nick Jonas

Panika! Na Diskotéce

Paramore

Post Malone

Rihanna

Selena Gomezová

Shawn Mendes

Taylor Swift

1975

Travis Scott

Troye Sivan

Dvacet Jedna Piloti

Roky A Roky

Zayn

Seznamy Skladeb

Netflix

Krev A Transplantace Nhs

O2

Veřejné Zdraví Anglie

Krása

Móda

Styl

Pravidla A Podmínky

Stážista

Tv & Film

Vodafone Uk

My Unicorns