#UnpopularMusicOpinion Hashtag právě rozlil čaj na všechny vaše oblíbené

velmi má jeden!



Vždy můžete počítat s tím, že Twitter přijde se zbožím. Když se hashtag #UnpopularMusicOpinionHour objevil na našem seznamu trendů, čaj KNEW se rozlil a my jsme se prostě museli zapojit. Absolutně NOBODY bylo v bezpečí ... Udeřili ti vaši oblíbenci hit?

FOB, All Time Low a 5SOS fanoušci ... Pokud potřebujete mluvit, jsme tu pro vás.

Každá skladba 5SOS musí být odstraněna ze Země #UnpopularMusicOpinionhour



- JOSH (@ TheJoshSoFar) 8. ledna 2016

Ani současný Nejvyšší, Adele byl v bezpečí před tímto hashtagem!

#UnpopularMusicOpinionhour Adele je přeceňována a její písničky jsou nudné

- priya (@unionbutera) 7. ledna 2016

Ten chlap je v současné době na útěku před Beygency kvůli jeho pomlouvačným výrokům ...

Cítím se velmi silně, že Kelly Rowlandová byla nejtalentovanějším členem Destiny's Child. # UnpopularMusicOpinionHour pic.twitter.com/7SQrGojJLn

- Teigan Reamsbottom (@teiganish) 7. ledna 2016

Mezitím byl tento uživatel již vyloučen. RIP je.

Rihanna diskografie> Beyonce. #UnpopularMusicOpinionHour. pic.twitter.com/jh4D6W5hpy

halloween party písně 2016
- (@hosthetic) 7. ledna 2016

VÝSTŘELY!!!

#UnpopularMusicOpinionhour Beatles nejsou tak zvláštní

- Kilmister (@OfWolf_AndMan) 7. ledna 2016

POUZE TRU FACTS.

#UnpopularMusicOpinionHo debutové album Ashlee Simpson bylo lepší než cokoli jiného vydaného The Beatles nebo Rolling Stones.

- popcultiediedin2009 (@ pcd2009) 7. ledna 2016

Špatná sladká nevinná country hudba se dostala na BLAST.

Venkovská hudba, kterou jsme dostali ... vaše žena podváděla, váš pes zemřel a nemůžete přestat pít. #UnpopularMusicOpinionhour

- Kristin Kesterson (@crntlystreaming) 8. ledna 2016

Whaddya myslet na to, PopBuzz?

Pokud Kanye nepřerušila hru Taylor Swift s hudebním videem, nemusí být dnes tak populární #UnpopularMusicOpinionhour

- Daniel Troutman (@dbtroutman) 7. ledna 2016

Battle of the Boybands! Kde stojíš?

Dobře můj poslední a prob nejoblíbenější #UnpopulárníHudbaOpinionhour Backstreet Boys> NSYNC

- Ryan Higa (@TheRealRyanHiga) 7. ledna 2016

Při pohledu na tebe, milé dítě Melanie Martinez!

#UnpopularMusicOpinionhour To, že umělec není na žebříčku vysoko, neznamená, že jeho hudba není dobrá.

- tombola (@jetblackrifa) 7. ledna 2016

Páni. Taková odvážná tvrzení se dělají právě teď.

#UnpopularMusicOpinionhour matty b je nejlepší rapper všech dob

- J (@YOURERAClST) 7. ledna 2016

Beatles se v tuto chvíli opravdu nedělá dobře, že ?!

Panika! V The Disco vytvořil lepší album Beatles než Beatles #UnpopularMusicOpinionhour pic.twitter.com/FKiQc2fCZ5

- victoria (@ victxria1) 8. ledna 2016

Nickleback FINALLY získal uznání, které si zaslouží ...

#UnpopularMusicOpinionhour Ve skutečnosti si myslím, že nickelback je v pohodě a nezaslouží si pomlouvačnou společnost, která jim je dána

iggy azalea a její dcera
- text (@slytherinpunk) 7. ledna 2016

Ale já-G-G-Y ne.

#UnpopularMusicOpinionhour práce iggy azalea je nadčasová klasika

- josh (@_joshphipps) 7. ledna 2016

Zapomněli jste na tweet #UnpopularMusicOpinion? Zanechte nám NEJLEPŠÍ kontroverzní v níže uvedených komentářích.